fbpx
Bedrijfsleider / floormanager

Event Floormanager

We zijn graag to the point. Daarom in het kort een paar belangrijke redenen:

  • Een leidinggevende baan bij het gezelligste eetcafé van Eindhoven.
  • Samen gaan voor de beste service aan gasten.
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekend carrièreperspectief

Enthousiast? Dit is slechts het begin: deze baan als bedrijfsleider op een bruisende werkplek heeft namelijk nóg veel meer te bieden.

Waar bijt jij je in vast?

In dit jonge eetcafé waar drie dagen per week een het eetcafé omgebouwd wordt naar feestcafé, zorg jij met een team bestaande uit meer dan 20 medewerkers voor niks anders dan tevreden bezoekers! Donderdags, vrijdags en zaterdags komen er zo’n 900 gasten genieten van een goede muziek, leuke bartenders en lekkere drankjes.

Wat ga je doen?

Bij aankomst in het café start je samen met je collega’s de zaak op en neem je het eetcafé over en verandert dit langzaam naar feestcafé. Doorgaans eindigt het eetcafé rond 22u waarna het veranderd in de borrel en waar later de tafels en stoelen plek maken voor een dansvloer. Je zorgt voor een feestje voor EN achter de bar. Leuke muziek en personeel zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. Daarnaast plan je als event manager bekende dj’s in en organiseer je diverse leuke thema avonden en grootschalige evenementen zoals carnaval, koningsdag, introductie-week, kerst, nieuwjaar enzovoorts.

Wie ben je?

Als floormanager ondersteun je de directeur-eigenaar in alle opzichten; zowel de financiële, de operationele als de commerciële verantwoordelijkheid. Jij bent operationeel een kanjer en samen met jouw team zorg jij voor de leukste events. Jij weet dit als geen ander over te brengen en zorgt voor feest drie dagen per week! Je maakt de roosters, draagt zorgt voor de inkoop en de (personeels)administratie. Als een echte ondernemer ben jij continu bezig met de verbetering en ontwikkeling van de stapavonden. Kortom: jij bent onmisbaar.

Wie zoeken wij?

   • Het allerbelangrijkste is dat je gastvrijheid in je DNA hebt. Dat maakt jou een gastheer/gastvrouw pur sang!
   • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je krijgt van ons letterlijk ‘de sleutel van de zaak‘ en je beseft dat je van a tot z voor de zaak verantwoordelijk bent.
   • Je hebt een horeca-opleiding succesvol afgerond, plus eventueel het diploma Sociale Hygiëne en Leermeester op zak.
   • Je hebt minstens 1 à 3 jaar leidinggevende ervaring in de horeca of in de detailhandel. Denk aan een baan als horecamanager, restaurantmanager of storemanager.
   • Je hebt een positieve instelling, bij jou is het glas altijd halfvol en smaken dingen naar meer.
   • Je haalt er plezier uit om donderdag, vrijdag en zaterdag nacht op de vloer te staan tot sluit (04u), maar ook tijdens feestdagen en evenementen zoals carnaval en Koningsdag.

Wat bieden we?

Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Eetcafé Spijker aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie, of het aansturen van meerdere locaties. Wij helpen je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

Etnhousiast? Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Vul onderstaand formulier dan volledig in!

//